• 1403/11/19 - 07:57
  • - تعداد بازدید: 165
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست سازمان امور عشایر ایران در شورای اداری گچساران:

منابع مبتنی بر بهره‌وری جوامع عشایری اختصاص یابد

 
سرپرست سازمان امور عشایر ایران از برنامه‌ریزان خواست منابع مبتنی بر بهره‌وری جوامع عشایری و سازگار با مسایل زیست‌محیطی اختصاص یابد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور عشایر ایران، شورای اداری گچساران با حضور معاون رئیس جمهور در توسعه روستایی و مناطق محروم، سرپرست سازمان امور عشایر ایران و نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس برگزار شد.
 
جهانبخش میرزاوند سرپرست سازمان امور عشایر ایران که به عنوان نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی به کهگیلویه و  وبویراحمد سفر کرده است، در این شورا دام را سرمایه اصلی عشایر عنوان کرد و اظهار داشت: دام تمام هست و نیست عشایر است و اگر از بین برود عشایر دیگر هیچ چیز دیگری نخواهند داشت.
 
وی بیان کرد: با توجه به خشکسالی‌های پیاپی، بهره‌برداری‌ موثر از سدهای شهرستان بسیار بااهمیت است و خواهشمندم در برنامه‌ریزی‌ها، جامعه عشایری هم دیده شوند.
 
سرپرست سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: اگر در خصوص سدی که احداث می‌شود به جامعه عشایری که در حوزه آبخیز است، توجه نشود از نظر پدافند غیرعامل نتیجه خوبی نخواهد داشت.
 
وی با اشاره به بهره‌وری بالای جامعه عشایری، از برنامه‌ریزان درخواست کرد که در برنامه‌ریزی، منابع مبتنی بر بهره‌وری اختصاص داده شود و با کار کارشناسی به هر طرحی که بهره ورتر، پایدارتر و متناسب و سازگار با مسایل زیست‌محیطی است منابع بیشتری تخصیص داده شود.
 
میرزاوند با تاکید بر اولویت قرار دادن تامین آب شرب و توجه به تولیدات صنایع دستی عشایر منطقه، بیان کرد: استدعا دارم با توجه به خشکسالی در منطقه، فعلا مصوبه ویژه‌ای برای آبرسانی به عشایر تصویب شود و در برنامه‌ریزی‌های استان پروژه‌های عشایری و بهره‌وری مبتنی بر سازگاری با محیط زیستی و جلوگیری از تغییر اقلیم مد نظر قرار گیرد.
 
به گفته وی، هر چادر عشایری یک پاسگاه انتظامی و یک پایگاه پیش آگاهی است و مثلا وقتی آتش‌سوزی اتفاق بیفتد، سدها پر شود و ...، چقدر خوب است که به جامعه عشایری توجه شود و پروژه‌ها را به آنها بسپاریم.
 
وی در پایان یادآور شد: بخش قابل توجهی از شهدا از عشایر بوده‌اند و این جامعه در پاسداری از این مرز و بوم بیش از ده هزار شهید داده‌اند.
 
شورای اداری گچساران باحضور حسین زاده معاون رئیس جمهور در مناطق روستایی و محروم کشور، میرزاوند سرپرست سازمان امور عشایر ایران و نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی، رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان امور عشایر ایران,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 193025
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید